Followers

24 Oct 2011

BREAKING DAWN PART 1 OFFICIAL PREMIER - tiket sudah kompem weh!



I miss my friends... Zima and Al-Phaten. Dah setahun kot tak jumpa.

Soon, we'll be reunited in Breaking Dawn PArt 1 Official Premier on 23rd November 2011. 
Miss you guys a lot!

Kali ni, team lebih ramai. Banyak new born yang join.
Aku, takde bawak new born. Aku tak ingat last premier untuk Eclipse berapa ramai, tapi yang Breaking Dawn ni group aku ada 25 orang. 
Still the biggest crowd eva!

*****


Twilight Saga : ECLIPSE Official Premier.
Ni kitorang punya crowd je ni. KAlau nak kompol suma crowd yang join, dan semestinya kipas-payah-nak-mati TWILIGHT, aku rasa tak cokop camera kot. 
Tak masuk ngan yang datang bergigi taring ngan berdarah-darah agi gara-gara cosplay punya hal. AHAHHA.. tu gilo. Aku je maintain tak berapa nk gilo sangat.

Anyway, tak berapa nak gilo sangat pun, crowd aku menang first price cosplay masa Eclipse tu. 
Sapa menang?





Budak ni la menang. Dia jadi Alice Cullen malam tu.
 Alice Cullen di atas adalah Al-Phaten @  Fatin. Da kawin daaa bulan Julai ritu.... 
Dia kawin ngan Jasper dia la. Eii..siyes muka laki dia cam JAsper tau.


Cam EMO tak? haha.. ni namanya kumpulan emo-tak-habih-habih.





Masa Eclipse ni, aku dapat kawan baru. 
Yang rambut gerbang-gerbang tu. Itu le Zima yang aku asek dok sebut-sebut. 
We became friends instantly.
And we are best friends NOW. 
Senang je kan buat kawan? 
BUat kawan aku reti. 
BUat musuh, aku tak berapa nak pandai lagi la. 
Perlu belajar tak seni membuat MUSUH?


Nih tahun 2010. Aku dah slim sikit. BUlan berapa ekk? Rasa bulan July kot.


*****




Twilight Saga : NEW MOON Official Premier.







Masa New Moon ni pun, aku dapat kawan baru gak. 
Yang kat tetengah tu. Cikin nama dia.
Cikin ni lagi la fanatik gila kat Twilight sampai botol air ngan sampul duit raya anak buah dia pun dia wat gambo Edward, Bella ngan JAcob. Ngaaaaa~! 
Tensen aku nengoknye. 


Dalam ni aku nampak kurus sikit. HAHAH..
Ni tahun 2009 maa. Aku baru je pas habih pantang bersalinkan Oni.


****

Tiket dah confirm. 
Rasa malas lak nak tempek gambo tiket tu kat sini. 
Takut kang ado orang jeles... muahahahha.
Sesapa yg lain ada pegi jugak Breaking Dawn PArt 1 Premier tu, roger Makbed ek. 
Buleh la kita bersalam-salam , tukar number telepon ke, tukar rim tayar ke hape nanti...*tetiba lak neh???

Premier tu akan berlaku pada 23rd Nov 2011, di Pavillion KL bermula jam 8malam sampai la tengah malam kot. HAHAHA... Cam nak pi kelabing lak
Inche Kitchi dah kasi signal, angguk-angguk dan cakap "pergilaaa..." 
Aku mintak izin dari tahun lepas lagi sebaik saja abih tengok Eclipse. BUleh??
Seb bek la waktu bersalin Wawan tu jatuh bulan June, bukan November. 

Theme untuk Cosplay pada kali ni ialah Wedding Theme
Ikut wedding si Bella ngan Edward Cullen la kan. 
Malaih nak join cosplay da kot kerana salah satu sebabnya, perut aku belum flat lagi.... TET!


Papepun, I just wanna have a good time with my friends yang dah lamaaaa sangat tak jumpa. 
This is horey-horey time. Oni ngan Wawan, tinggal umah Mama Wana je. Takleh ikut. Hehehe.. ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram