Followers

1 Oct 2011

Susulan kes ADOYAIII tadi



Sebelum baca entri di bawah, anda kena baca ENTRI ni dulu.



Setelah beradoyai selama 2 hari 2 malam, mencuba segala yang buleh, akhirnya ia membuahkan hasil! 
Tak sesia jugak aku meluahkan perasaan kat blog tadi. HEHEHE...

Terpikir lak aku..
Dari tadi dok install dan uninstall system baru tu, apa kata aku uninstall ADOBE lak since pop up tu mengepopkan dirinya sambil menyatakan yang Adobe aku yang bermasalah. 


Dari Adobe Reader X yang sedia ada dalam lektop tu, aku uninstall. 
Kendian aku install plak Adobe yang low class sket. Saje la try kann.. 
Alang-alang dah tak buleh dari semalam lagi kan? 
Cuba sikit tak rugi kot. 




 Tetibaaa...


TADAAAAAAAAAAA!!!!


Nak bagi kuar natang ni pun amik masa 2 hari weh. 
Punya la sakan. Macam-macam dan merata alam aku godek lektop haku. 
Sampai demam! 
Rupanya nak pakai Adobe peringkat ke-9 aje. 
TAknak yang latest. 


Yey...! 
Tak payah reformat dah kot. Hehehehe... 


Thank You Allah... *nyanyi-nyanyi lagu Maher Zain.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram