Followers

17 Sep 2011

~susah hati ni...~



tak boleh tido.
rasa masa lambat berjalan.
tak buleh nak agak apa yang akan jadi next week.
risau sepanjang masa skang ni.
tengok muka oni dan wawan, kesian rasanya.

mula rasa nak nangeh.
aku terlampau penat.
PMS sama kot?

Inche Kitchi akan berkursus lebih jauh tak lama lagi.
MAka, kami akan tinggal bertiga.
Kalaulah jadi perkara takde pengasuh di kala dia takde, lagi teruk.

Nak resign 24 hours ke?
Kalau wat cemtu, takdela gaji bulan ni.
Kalau taknak resign, aku kena cari bekap pengasuh untuk Isnin sampai Rabu ni.
AKu dah tanya Kak Anne. MAk dia mengasuh budak. Dia boleh jaga.
Rumah dia dekat je ngan opis aku.
Means, diorang aku kena bawak bersama melalui perjalanan sejauh 35kilometer setiap pagi.
Risiko pertama tu.
Kemungkinan kedua, Oni maybe akan nangeh sebab dia tak kenal MAk Kak Anne.

Kalau buleh survive sampai 3 hari ni, maka oklah.
Lepas pada tu, Wana ada dah.
Kalau Isnin ni tak lepas... maka kenalah tender 24 hours notice.
Nak wat camne?

So, aku tido dengan decicion macam ni.


Tapi..... kenapa hati aku tetap tak tenang? Sepatutnya aku lega skang... Rasa macam ada sesuatu nak jadi.

Aku takut,. Since dah banyak sangat tanda-tanda berupa ujian, aku masih lagi lambat wat decicion. AKu takut disebabkan tu, 'tanda' yang seterusnya datang akan lebih dasyat. Kot aku nyesal lak pastuh.

Korang paham tak apa aku melalut ni?




TAk paham pun takpe.

Dapat luah kat sini pun aku dah lega sikit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram