Followers

11 Sep 2011






Cameron Diaz.. suka suka suka.

Tom Cruise... suka lagi la suka.

Cameron ni even dia comot, still lawa. Paling suka dengan mulut luas dia bila dia ketawa. 

Citer ni bukan citer komedi, tapi pasepa jadi lawak ek? 
Cerita yang penuh thrill, serius tapi aku gelak jugaak. Adakah citer ni tak betul, atau aku ni yang tak betul?

Tom Cruise sangal cool dalam ni walaupun dia dah tua. Heee... 


Tak de yang tak suka, melainkan yang suka-suka belaka.


Really love this one. Akan tengok berulang kali, lagi dan lagi dan lagi..lagi lagi lagi...di HBO Channel. 



Malam ni ado ECLIPSE !!! 




Weeehuuuuuu!
Pastinya Cikinot, FAtin, Zima dan twillighteratics akan berguling-guling di depan tv masing-masing pada jam 10 malam ni.

Akan tetapi...


Malam ni juga ada citer ni...



CAVE OF THE GOLDEN ROSE

yang menampilkan nama seperti ini


 Fantagrape Fantaghiro


dan


Tarakbas Tarabas



yg ni ialah Hencek Ramuldo



Hehe..ingat ?
Ingat? Ingat? 
AKu tengok citer ni masa kekecik dulu. 
Tapi, tak tengok sangat sebab masa tu aku berada di bawah pemerintahan Abah aku jadi SUSAH NAK TENGOK TV. Kena tido awal. 
Skang, aku dah ada kebebasan sepenuhnya!!! 
HAHAHAHAHAHa *gelak yg sangat evil
. Mekasih la kat TV9 yang sudi tayang balik citer ni. Anda memang memahami... 
Ntah-ntah tukang tayang tu pun sama baya cam haku dan turut mengalami masalah yg sama suatu ketika dulu..kan kan kan?


Banyak lak citer besh malam ni loh!



Maka, skang aku tengah buat puding telur berbiskut tiger sebagai juadah tengok movie kang!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram