Followers

20 Sep 2011

Bukan sekadar promosi. Ini adalah untuk dikongsi.






This is one of the MAIN reason why our child should be protected with insurance...


klik SINI untuk entri yang lebih touching.




Info: Dengan pilihan polisi yang tepat, anda mungkin tak akan mengeluh kena amik unpaid leave atau cuti tak bergaji demi menjaga anak yang tetiba sakit. Kemalangan tak berbau, lepas kemalangan baru ada bau tetapi boleh dicegah. Memang sebagai parents berkorban itu adalah WAJIB, tapi kenapa perlu berkorban terus sedangkan ada jalan yang lebih melegakan?

Dalam kes ni, dia dah le takleh kerja, kena bayar kos rawatan lagi...   Ramai yang suruh dia wat law suit kat kedai tu. Memang buleh. But, nak naik court pun kena pakai duit kan? Kalau kemalangan seperti ini, jika diri ada insuran, duit pampasan yang dapat tu bukankah buleh tanggung untuk law suit sekali. Ye dak? Ye dak?



p/s: promot sikit. Kredit untuk tuan punya blog ni. Semoga anaknya cepat sembuh seperti sediakala.



KLIK SINI


Buleh jamin ke anak anda tak kan kena menda camni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram