Followers

19 Sep 2011

Alhamdulillah



Alhamdulillah...ceria sokmo hari ni. Takde sakit pala lagi. Aku susun jadual apa nak buat satu persatu. Inche Kitchi takde. Papepun kena bawak Wawan gi klinik. sebab semalam dia takmo susu.Selsema kot?

Dr. Ling kasi antibiotik untuk dihabihkan dalam masa 5 hari. LEpas 5 hari, kalau demam, dia soh datang lagi. Ubat selsema dan batu dan juga ubat titis idung pun dia bagi bagi memudahkan Wawan lena di malam hari. Ibu pun lena tak puas sayang. KEjap-kejap bangun. Tu la pasalnya ibu bersolat sunat dan beristikharah sakann skang ni....

Sebelum sampai rumah, aku singgah umah ex-pengasuh, Kak As. Anak dia dah discharged petang tadi. Diciumnya Oni , rindu bukan kepalang. Oni nampak sangat hepi bila jumpa kakak Nurulnya. Terus pi main kat belakang.

Memandangkan skang Wana yang nak jaga baby, Kak As redha je la. Tu pun dia ckp, kalau buleh dia still nak Oni duduk ngan dia. Takpelah .. Aku takmau biasakan Oni terpisah dengan adik. Tapi, Kak As buleh la jadi pengasuh bekap aku. Kalau Wana ada pape, Kak As buleh jaga. Semua pakai gaji hari je. Heee... Besok, aku ada kelas. JAdi, aku tinggal dema kat Kak As since Wana takde.


Tima kasih kepada yang menyampaikan ucapan tahniah di atas keberentian aku. Dah macam citer bersiri pulak kan. Tetiap hari tunggu sambungan kisah. HAHHAHA.

Banyak masa nak membebel lebih masa jumpa client. Hhuhuhu.. tadi baru berpeluang beramah-mesra lebih-lebih sebab kepala otak tak stress dah. Tetiba rasa lapaaang je macam dok kat padang rumput yang menghijau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram