Followers

1 Oct 2011

Adoyaiiiii Adoyaiii Adoyaaaii dan Adoyaaaiii

Tau laaa Prundential wat product enhancement.
POS system pun sudah tukar.
Kena install yang baru punye. 
Begitulah sayangnya Prudential kepada aku kastermernya.

MASALAHNYA la ni... 
apsal aku takleh tengok quotation ? 
Penat tau aku wat..
Ha..
Pastu, kuar pop-up kemende la plak...
Hadoyaiiiiii.....~
Stress Makbed tau.
Stress!
Dah 2 hari 2 malam dah aku bertarung. 
Kejap install, pastu uninstall. 
Pastu install balik.
Sama jugak. 
Adakah lektop aku ni bermasalah?
KEna reformat ke?
Alaaa.... bab nih yg lemah ni.
Inche Kitchi takde plak.
Salu dia yang buat reformasi reformat nih. 
Tadi dah try install dalam pc Inche Kitchi, sama jugak
Takde kuar pop up merepek-repek, but still I can't access to the quotations. 
Nak kata takde Adobe, dah bubuh dah. 
Kerepek ubi betul lah!!! *maki new style. 

Ujian penilaian melanda lagi..
Tetiba lak aku demam.
Oni still batuk-batuk, beringus, tapi demam dah takde.
Wawan ok jek. Sengeh-sengeh....  sihat da la tuh. 
Pening ngan POS yang bermasalah ni.
Dah le memang pening sebab demam. 
Pening ngan Oni yang sejak skang ni jalan setapak je, merengek nangeh. 
Tegur sikit je, air mata berguguran.
Drama sungguh!
Nak kata masa ngandung dia aku kaki tengok drama Melayu, rasanya tak pun.
Aku tengok BLEACH banyak la. 
Ni demam ni... apsal lak tetiba je nih.
Beringus , tekak gatal. 
Demam rindu ke hape?


Ya Tuhan, kasi la buleh aku nak install menda alah ni. 
Aku nak kerja. 
Camana nak kerja camni... Stuck plak.
Nak wat quotation takleh nih. 

Suara dah takde. 
Huuu... 
Seb bek la besok cuti. 
Tapi, Inche Kitchi balik Isnin ni. Lambat lagi lah.
Cepat la balik Ayaaaaaaaangggg......
Tulun la settle kan permasalahan lektop ku ini....
sob..sob..sob...




sapa blom ada perlindungan insurans sila angkat tangan!
sapa yang jari mulut laser tu, kompem ek kena ada insurans.
aku kasi cover tinggi sket. 
mana tau kot-kot kena pape ke dek kelaseran tak beringat korang tu...



moral: jangan laser tak pepasal sangat kalau ko kedekut nak kuar duit bayar premium insurans tetiap bulan.




~tengah sengal~









AMARAN: Ini bukan entri promosi.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram