Followers

8 Aug 2011

Day 28 - Hobi Anda


Aku sangat suka makanan. Jadi, hobi aku ialah MEMBACA ambil melihat rupa makanan dalam majalah atau buku resepi berwarna. Lepas tu, aku pilih la resepi mana yang tak renyah dan bebahannya ada dalam dapur umah aku, maka aku akan cuba. Sebenarnya, aku gemar MEMASAK. Tapi, since takde sapa nak makan, jadi aku pendamkan je la minat aku tu. Sebab tu la tak pandai-pandai masak sampai ke sudah. Papepun, prektis baru buleh jadi perfek ok!

Insyallah semua tu akan berubah bila rumah aku ada oven nanti. HEE..


Hobi selain di atas, aku suka EDIT gambar yang aku tangkap tak ketahuan hala pakai enpon sonia erika W995. Kendian, aku suka MEREPEK-REPEK dengan gambo tu dan seterusnya aku skali lagi MEREPEK-REPEK dengan memasukkan gambo tu dalam blog atau fesbuk. Korang buleh buat kesimpulan yang aku ni hobinya suka MEREPEK. 

Aku rasa itu jelah hobi yang ado dan buleh aku buat. Skang anak dah ramai , aku tak de berkesempatan nak berhobi-hobi macam zaman takde anak dulu. Tu pasal la gemok je. HAHAHAHAH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram