Followers

4 Aug 2011

Contoh status FB Bini Penjaga Gol yang Garang

Bini keeper Singapore mengamuk dah. Tu la korang!





I got this from sapa punyo fb ntah. Kudos to the wife. Craving for attention? Yes, you finally nailed it! Sebelum ni takde sapa-sapa kenal dia, kan dah terkenal dah skang? Macam ko lak yang menjaga gol yang nak marah tak ketahuan hala tuh.

There are so much way in expressing emotions. Normal le. Perasaan marah dan kecewa semua orang ada. Tapi, dengan meluahkan sebegini cara, it doesn't hit anyone especially to those person that mentioned above but you. Yang membacanya, cuma buleh gelak aje. When people started to judge us based on what we wrote, how can we blame them? Kita sniri cari pasal ma...


Dah berapa banyak kes publish  status mengikut perasaan berakhir dengan press conference memohon kemaafan kemudiannya. PAling teruk, ada yang kena saman. Jadi, akurlah. Post status mengamuk cam king kong takkan mengubah apa-apa menjadi lebih baik. LAgi teruk ado la.

Nasihat aku kepada semua, particularly perempuan, mind your language. I said this because I've learned my lesson. Huhuh..

Semoga beliau beroleh HIDAYAH.


p/s - takde kena berak berdarah pun kalau ditunjuk jari tengah tu de. kite tak sakit. tapi kemungkinan besar yang menunjuk middle finger tu la yang kena balik demah dahi kot. silap haribulan, tak makan 6 bulan sebab kena tindakan. wife-wife, sila paham tugas anda dan suami memasing. don't make things worse. sikap-sikap 'menyebok' camni la yang buat laki sniri pening kepala besok-besok.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram