Followers

22 Aug 2011

Aku dah masuk usia senja ke?

Takleh nak ditahan-tahan kalau peminat nak wish hepi besday ni. Biasanya kengkawan wish dalam FB simple-simple je sebagai tanda ingatan. TApi, ada la sorang Hamba Allah ni terlebih rajin nak mengarang puisi so that ucapan besday utk aku jadi lebih bermakna. 






Lepas baca mesej fb ni aku terus masuk bilik, sapu Bio Oil kat perut. 
HAHAHHAHAHAHAHA...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram