Followers

7 Jul 2011

Nak make over blog gakk.....

Sesungguhnya aku jeles bila tengok blog beliau.
Haruskah aku buat make over blog? 
Nak wat sniri rasa cam tak berkederat dah...
Tapi, niat di hati bersempena ngan diri aku yang baru (lepas bersalin) nak le tukar kaler plak.
Nak tukar kaler ape? 
Nak guna pembuat design blog upahan?
Cam besh je kan. 
Siap duit jek. 
Nini D pon dah wat make over blog.
Lulu Caldina pun sedang konsider nak tukar kaler blog jadi pink afekah?
Ari tu aku bukak blog dia tetiba ada bunga-bungaan bercambahan. 
Tetiba ada bunga dalam taman neh? HAHAHAHA...


Jadi....
Aku pun nak wat make over gak la. 
Ce bagi aku cadangan
Kaler apa yang sesuai untuk aku yang berjiwa bercampur-baur neh?
Ahaks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram