Followers

26 Jul 2011

Movie Review - SEKALI LAGI



Ini ialah movie yang membuatkan muka si penonton sekejap-sekejap senyum, sekejap-sekejap berkerut sedih.







Tengok via Astro First sude.... 
Beli, pehtu Mak bayo. *Anak solehah niiiihhh!!! 
Nak beli tengok kat umah aku di Lumut nu rasa macam rugi plak sebab aku tengok sengsorang jek. 
TAk berbaloi. 
Sengaja aku tunggu gi KUantan, nak beli dan tengok ngan family. Baru meriyaaahhhh beb! Ari tu nak beli KL Gengster skali, tapi tetengok Kimi dah donlod dlm lektop beliau. 
So, slamat duit Mak. Phew!


Citer ni simple tapi BEST. Mesej nye sampai ke jiwa. 
Tapi idok le nangih sampai buleh tadah baldi tuh. Tahniah pada sekelian team yang menjadikan filem simple ni berjaya. Dan adik Mia sangat kiut. Oni pun suka tengok dia. 


Takde scene letup-letup keta, comolot pun takde. 
Lokasi lakonan pun kat kedai makan corner dalam area bizi sekitar Pudu kalau tak salah aku.
 Pehtu, kat taman permainan dan kat traffic light. Dan aku sangat suka tengok Bront Palare yang sangat cool dalam citer nih. Beshnye dapat pakwe cool.... Kan Kan Kan?
 Bila nak ada pakwe cool ni? *eh?

Korang tengok le. Besh. MAkbed bagi 4 bintang dari 5 bintang. Ok la tu kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram