Followers

3 Jul 2011

Kan dah kena SAMAN?

Kesian kat akak ni...

Nilah manusia. Suka sangat serbu tak pakai helmet. Dah le tak pakai helmet, serbu terus langgar tembok. Haa..kan dah kena bagi notis ngan tuan punya badan soh buang gambo dalam blog memasing? Dan para penyerbu tak reti pakai helmet siap-siap boleh kena saman tau sebab sesuka ati opah aje buat entri pasal akak ni join PKR. 

Padan muko korang... GAGAGAGA...


Tu la..len kali jangan main boh citer sesuka. Nak sangat naikkan rating blog. Siasat dulu. Kalau tak sure, bek takyah boh. Sekali awok dah siap bukan sorang lawyer, tapi lawyer-lawyer okeh aku pon tatau berapa loyer dia sebenonye. Nampak cam 2 orang tapi maybe ada lagi... 
Stenbai laaa...kena saman juta-juta.
Amik le duit nuffnang korang bayo kot buleh cover. KEKEKEKEK.. 


Kalau nampak awek dok semeja makan ngan Aaron Aziz, dikatanya kawan tu awek beliau. Kekasih gelap ke... 

Tak buleh la camtuh. MAybe awek tu penjual insurans ke, tengah promote MLM ke, tukang kolek utang ke... kome jangan le sesuka wat citer lak. Aaron Aziz adalah contoh ye. HIHI..



Sama la cam kes AKAK ni, biarlah dia sok satu meja makan ngan sapa pun, dah kebetulan orang tu ialah 'somebody' , kebetulan plak si 'somebody' tu orang pembangkang, dan kebetulan plak lagi dalam kumpulan tu ado sorang pakai t-shirt kuning ke'BERSIH'an, so, kita pun assume AKAK ni join satu grup ngan dema ni.
Dan AKAK tu bagi ceramah pun, tetiba jadi tajuk ceramahnya ceramah kearah 'membangkang'. Korang ado dengar ke apa ke menda yang diceramahkan si AKAK tu sebelum slamber hipopotamus je buat entri AKAK tu join parti pembangkang? TAkde kan?


Betul kata AKAK tu, kenapa mesti rasa gembira di atas kesengsaraan orang lain?



Untuk pengetahuan am, buleh KLIK sini. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram