Followers

9 Jul 2011

DOG TAG?


"Nampak tak saya punya dog tag?" tanya Inche kitchi di suatu malam.

Eh, tetibo la Inche Kitchi teringin nak pakai dog tag? HEhe.. bunyi cam kurang sopan je kan - DOG TAG. TApi, tu la dog je la pakai tag. KAlau ayam tak tag. 

Selama aku kenal beliau, dari zaman dating, tak nampak pun ada dog tag. Salu askar-askar cam dalam citer omputih tu ado la dog tag. Macho je kan dema pakai dog tag. Skali lagi, apsal panggil dog tag?


Aku soh dia cari dalam beg akademi fantasia saiz xl yang disimpan dalam almari. 15 menet pastu dia datang balik cakap "takdak pun."


Then dia keluar. KAtanya, kalau takde menda alah tu, kena kuar gi buat la. Aku tak tanya la bebanyak. Sebab ikut experience aku, kalau nak pi ops memang patut pakai dog tag cenggitu. Dalam hati terpikir seniri, serius bebeno gamaknya demo lo ni yang dema nak buat tu? Ada sampai ke peringkat perang ke?


"Nak buat ek? BUat la satu untuk saya ngan anak-anak. Biar 4 beranak suma ado dog tag sorang satu..." kata si Makbed. HAHAH..teringin juga nak pakai natang tu. MAklumlah, rantai mas tak de kat leher ni. Rasa gatal pulak. 

"Waklu.........." balas Inche Kitchi sambil wat muka belacan. 

Sejam pastu dia balik. Aku berpeluang le belek dog tag. Ala..tak macam mat saleh punya pun. MAt saleh punya bukan bentuk 4 segi ke? HEHE.. Penah tengok dog tag Wolverine? 


TApi kat menda tu tulis info-info penting.
Contoh:

INCHE KITCHI
O
ISLAM



HHahooohhaooahha... NAsib baik tak tulih cenggini...
INCHE KITCHI
O
Islam
SINGLE



KAlu ado memang aku bakar orang yang wat dog tag tu aaaa...


Malam ni beliau kena stenbai lagi. 
Bertukarrrr!!!! 
Mana pegi segala iron man, porenjers dan suria perkasa itam?



Lagi citer dog tag?

SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram