Followers

28 Jul 2011

Day 19 - Jenis manusia yang menarik perhatian anda

S.E.R.O.N.O.K

Teruja!


Sebab besok petang dah nak gerak balik Lumut. Abah antar. Maybe Angah pun nak gi Lumut dari Sik. Kazen aku, Kilah pun nak gi Lumut gak kot esok. Cam nak meriah je rumah aku nih! Hihih..

Hari ni nak start packing. Kalau on vacation lama-lama ni, sure ada baju yang bakal tertinggal punya, kan? 

Lagi seminggu je nak abih pantang. Sonoknye. Leh makan Nando's.



Oh, lupa.
Jenis-jenis manusia yang menarik perhatian Makbed


Yang anaknya menangis meraung-raung kat supomaket
Aku suka usha parents menguruskan anak-anak kecik yang demanding , nangih-nangih golek atas lantai kerana nak kan sesuatu. Saja nak tengok kesabaran diorang. Stakat skang, Oni belum lagi bersikap sedemikian rupa.


Bapok / Lelaki lembut
Aku suka melihat mereka berkomunikasi dan bahasa tubuh diorang. It's entertaining.


Pompuan yang duduk nampak spender
Ko ingat laki je suka tengok? Pompuan cam haku ni pun suka gak. Cuma pompuan-pompuan lain segan nak gitau je. Kang dikatakan pervert lak kan?


Anak-anak kecil yang comel - comel
Keletah mereka sangat menghiburkan. Dan aku suka tengok parents diorang juga, Pastu wat kajian biologi sndiri. Budak ni ikuit mak ke apak dia? HEheheh...


Lelaki beruniform 
Sangat ensem. Lagi kalau dia jalan ramai-ramai ngan kengkawannya yg juga beruniform.


Wanita yang bermotosikal berkuasa tinggi
Hukhukhukhukhuk,...... bila lah moto aku nak berkuasa tinggi ni????


Lelaki yang pendiam
Dalam satu group yang ramai-ramai, ada seorang lelaki aje yang pendiam. muka ketat, senyum pun nak tak nak je. Walaupun dia tak ensem, tapi sikap diam tu biasanya akan menarik perhatian aku untuk MENGACAU HIDUP DIA!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram