Followers

13 Jun 2011

Tahniahhh Ain, anda sudah kawen.



Eii.. Tak dapat menahan diri untuk membuat entri ini. 




Tahniah buat budak shantekkk Nurul Ain Abd. Salam yang sudah bertukar pangkat dari CIK kepada PUAN. Sungguh gojes gambar perkahwinan beliau. Dan beliau juga sungguh gojes sehingga baby di dalam perut Makbed pun kicking kegembiraan *bila aku nak beranak ni?


Tak sabo nak tengok baby pasangan ni pulak. Adakah comel seperti beliau? Atau suami beliau? HAHAHA...belumm pape lagi dah citer pasal baby. NAk kena tunjal dahi? 



Aku lapar ni weh. Gi dapo tengok nasik udah habih. Ini membuktikan bahawasanya Inche Kitchi udah makan masakan aku walaupun macam lewat je dia makan. Aku dah tido dah time dia makan. BIasalah , Oni skang dididik untuk tido jam 10 pm , TAJAM! Senang besok ado Adik baru, Adik pun tido jam sama macam KAKAK. 

Sian aku tengok laki aku ni tido kat luar je. Sengsorang. HAIAH..... Dilemma seorang Ibu mengandung. Nak letak Oni kat luar, panas pulak. Aku pun takleh tido luar lelama. Berpeluh. Yang Inche Kitchi ni plak, takleh tido dalam bilik ngan kitoang sebab kitorang bukak kipas sangat laju. Dia tak tahan sejuk. Lagipun dia jenih tido lambat. SUka tengok tv sampai lelap. Tak daya aku nak menunggu sampai tv tu padam. AKu ngan ONi lak jenis tido gelap-gelap.

Sudahnya, aku rasa sepanjang tempoh mengandung dia tido luar je kot. Oni pun cam dah terbiasa konker katil beso tu sengsorang. Skang, aku pun dia tendang slamber je. Maka, bila dha jadi cenggitu, aku pun membawa diri ke tempat aku...iaitu di bawah ketiak Inche Kitchi. Kang kalo Oni nangeh tetiba, aku bangun je la lari-lari gi kat dia, tepok bontot sikit kasi tido balik dan aku buleh sambung tido. 

Walau camanapun I have to figure out mana nak letak anak-anak ni tido besok sebab diorang tak boleh kaco Ibu ngan Apak tido. Takleh tido sesama OK. Tak muat! Anak Ibu doblas sekali pun, ketiak Apak tetap Ibu yang punyaaaaaaa!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram