Followers

15 Jun 2011

TAHNIAH MY FREN!



Aku dengan sifat suka menyibuk dan suka sangat ciwi tak tentu hala ni nak mengumumkan bahawasanya kawan baik aku si Patenko bakal menikah tak lama je lagi. 

Setelah sekian lama bergelut with ups and downs, I knew that you guys won't go anywhere unless both of you settle down as soon as possible. It's ok majlis kekecik, simple .. agak adhock tapi, bagi aku asalkan menikah, sudah cukup. Patenko tetiba didatangi mimpi hape ntah, masa aku dok kalut balik kampung untuk majlis menikah Angah, dia plak SMS aku cakap "AKU NAK MENIKAH NI..." tapi tarikh nya belum ditetapkan lagi. 

Pehtu beria cakap kat aku, kalau aku anak beranak datang dia nak sediakan hotel. Ecehh... aku lagi la suka kan. Sekali dia bagi tarikh baek punya - nak menikah 9hb Julai. 

AKU BELUM HABIH PANTANG PON! Cis cis cis cis.....  Camana nak pegi? Baru berangan nak dok hotel ni. 

Tapi, aku gak yang selama ni suruh depa menikah cecepat, jadi aku takleh la marah kan? 

Anyway, majlis tetap akan berjalan lancar tanpa kehadiran aku. Aku tumpang gembira, bukan setakat tumpang je weh... Memang aku gembira bebetul sebab akhirnya korang dah buat keputusan nak menikah secepat mungkin. Aku nak ko tau kalau aku ni tak dalam pantang masa tu, memang muka aku ngan Inche Kitchi sama Oni akan terjojol kat majlis menikah, siap buatkan bachelor party lagi ngan The Yibba's. 

Ko pakai la tema hitam merah weh... AHHAHAHAAH! Kan aku gitau premonition aku dulu aku nampak ko bersimpuh atas tilam ngan baju hitam merah? 

Wa... Bella ngan Edward Cullen sesibuk nak kawin, korang pun nak kawin jugakkksss~ 

We'll meet each other during the Breaking Dawn Part 1 Premiere this November. Masa tu kita selebret la segala apa yang perlu kita seleberet. There will be a lot to celebrate... Our gathering, Zima's birthday, your marriage, my new born baby , kalau Aisyah Shah kawin kita pun celebrate  yang tu skali. Waaah, meriah!


Iskk..apasal aku tetiba sebak ni?


Fatin, Makbed, Oni, Power Ranger Merah dan Zima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram