Followers

6 Jun 2011

Lucah, tapi tak berapa nak lucah. Meh tengok video klip nih.









  • 'Respek' kat tukang wat video ni sebab lagu ni tak de besh mana pun. He knows that well. But, by making this kind of video, orang akan dengar banyak kali sebab nak tengok si penyanyi tu wat lap-dancing je.. Lagu tak sedap, kalau dengar banyak kali jadi sedap woh! Tu namanya marketing strategy. Korang apa tau?
  • Maaf cakap, nak wat tease dance pun cam takut-takut je. Aiyakk! Tak yah wat la. Setakat nari depan peti ais tu, aku rasa Che Mong kat umah adik aku pun leh wat dengan lebih berkeyakinan. Besides, perempuan itu looks so horrible especially when she sat on that man's lap. 
  • Masa nari solo, si penyanyi pakai ala-ala leotard kot, ada tembus-tembus, bajet transparent , sama kaler ngann kulit but seriously, kalau nak wat, sila wat all out okeh. Geli... 
  • Aku tak paham mesej yang cuba disampaikan dalam video ni. Inilah dia kalau orang Melayu buat video klip bajet setengah lucah . NAk tiru cam omputih tapi takde mesej. Sama je la cam video klip Misz Nina tu. Nari-nari , goyang bahu... PAstu lari ntah gi memana ntah. Apa mesej? Nak ajar orang lari dari bodygurd ke? Sama la cam video nih. Nari-nari, putar satu peti ais, guling-guling kat dapo, ada scene main selimut sengsorang atas katil, ada scene si lelaki cam dah horny sikit, pehtu... sudahnya jadi apa? Takde motif gak.... Opss, foreplay-how-to , perhaps?
  • TAk dapat dinafikan, rumah dan dapo dia sangat cun.
  • Malas nak cakap bab agama-agama ni dah. Bukan nye tatau tapi tu la. Takleh nak salahkan si video director jugak... Cuba korang pikir seniri... 
  • Video ni siyes geli. Geli dan horny adalah berbeza.


Lebih seronok tengok Gambit dalam citer X-Men walaupun dia berbekalkan daun terup dan kayu sebagai senjata. Macho itu semestinya. Haih, apsal matsaleh wat ape je nampak cam macho? HAHAHAHA...

Aku teringin nak tengok video klip orang Malaysia yang nak tiru omputih versi Beyonce. Apasal takde yang nari-nari cam Beyonce ke, shuffle cam lagu Party Anthem tu ke... Ha.. kalu nak tiru omputih, apsal tak tiru yang camtu? Tak semenggah betui. Ingat nak romen je. PAstu kaitkan seks dengan isu kemodenan. Banyak lagi cara lain buleh wat video klip. HAmpehs!


 
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Instagram

    Instagram