Followers

27 Jun 2011

Dah dapat pam susu! Yey~



Hepi! Sangat bersyukur dan...... HAPPY!

Alhamdulillah. 


Member satu skot Inche Kitchi pinjamkan menda nih kat aku. Baru je hantar tadi.














Source: Google Images


Terima kasih banyak-banyak, tak terkira banyaknya buat Puan Shakila yang gojes muka cam arab-arab gitew.... sebab pinjamkan Makbed pam susu beliau. Dia kata, dia pencen pam susu dah buat sementara waktu. Ihihi.. Pastu, dia tak kedekut dan segan nak share experience dan pengetahuan dia bab pam-pam susu ni, dan siyes betul kata dia - PAM NI TAK MENYAKITKAN! 

Sebelum ni Makbed pakai pam guna betri, jenama Pureen. Tapi, pam tu sakit. Dah tu , rosak lak menatang tu masa Makbed test semalam. Frust gak la. Sapa pulak nak keluar beli pam susu? Dah le Inche Kitchi takleh kuar umah. NAsib baik Shakila offer nak pinjamkan masa chatting kat fesbuk. *Senyum lebar-lebar sambil tutup muka. 

Walaupun pam manual, tak de letrik-letrik, menda ni praktikal la untuk travel sebab leh pam dalam kereta. Eh, buleh tak pam masa dok kat tempat receptionist tu ek? AHAHAHAHAHAHA... *nak kena terajang?! 
So, buleh guna jugak masa letrik takde.

Tadi, terus testing pakai. Seperti yang haku cakap tadi, tak sakit. Sakit lagi perah pakai tangan. Kalau pakai tangan ni, membazir gak la sebab ada meleleh-leleh. Yang ni, jimat masa. Pastu kan, sekali pam tak sampai 10 minit dah 2 oz - baru pam sebelah aje. Perasaan masa pam tadi? YA Allah, macam nak menangih. Banyak susu. Rezeki Najwan la kali ni. 

Terima kasih Shakila kerana anda sungguh murah hati.


dan



Terima kasih Ida sebab ang tolong urut susu sampai banyak!
Allah aje boleh balas budi baik korang neh.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram