Followers

25 Jun 2011

Ado orang datang!



Sepermegian 'beliau' meninggalkan perkarangan rumah aku tadi, aku cecepat bukak blog, log in , edit gambo dan OK!!! Dah ready nak upload entri baru.




Ado orang datang melawat MAKBED okeh. Kira orang pertama datang melawat lepas aku balik dari sepital la kan. 










HOHOHOHO... kenal?










Terima Kasih bebanyak kepada Tuan Doktor dan isteri, Nini D yang susah-susah cari rumah aku dan menjengok aku dan Najwan. Akhirnya, ko sampei jugak umah aku ye!


Nantikan ajelah entri dari beliau sebab beliau aje yang snap banyok gambo tadi. HAHAHAHa...



p/s - gambo gigi di atas tu Cik Mat yang snap. Terer tak??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram