Followers

23 May 2011

terbebel lagi di subuh hari. mak aiihh!







Adesss....
Camno lah kan?
TAdi buleh la tido, Kejap sangat.
KOrang rasa dari pukul 3 pagi sampai 5.30 pagi tido tu cukup tak?
Plus, panas pulak malam ni.

Oni tido buas. 
Kejap pusing kiri, kejap kanan. Tetiba plak bila aku terjaga, kepala dia dok kat kaki aku. Aku tolak-tolak sikit dia. 
Bukak mata plak pastu, tengok bontot dia lak kat muka aku.
Bukan lagi mata tak lama pastu, muka dia dok kat perut lak. Tangan dia peluk aku. HAHHAa.. KElakar. 
Aku kan beso. Punya lebar tangann dia nak peluk aku. Tak cukup aaaa nak peluk Ibu ni. HAHHHAAHA...
Inche Kitchi tido dengan amannya. 
Letak je kat mana pun, dia leh tido. 
Apsal aku takleh?

Ni kol 6.30 nih. BAru pas solat subuh. 
Nak kasi ngantuk, aku try BW lagi. HAHA.. tak manyak update pun. 
Yelah....org len suma tido kan?
Aku je celik. 
Kat luar tu dah nampak kilat-kilat - macam mau hujan.
Tapi,. tak hujan pun lagi. 
Harap-harap, by the time aku ngantuk kang, hujan turun lah. Sejuk sikit. 

Inche Kitchi kena antar Oni gi umah pengasuh lah hari ni ye.
NAsib baik la aku wat keputusan untuk cuti terus.
Kalau tak, mau jadi Panda gi keje camni. 
Haduihh.... lapa la pulakk.....



Korang doakan aku supaya dapat tido yang cukuup, mimpi yangg indah-indah ye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram