Followers

23 May 2011

terbebel di tengah malam



Dah sampai Lumut jam 9 malam tadi. Skang suda jam 2 pagi, aku masih blom tido. Nak bw pun rasa cam malas. Buleh la sekerat dua tadi. 


Entah bila rasa ngantuk nak datang. Padahal badan letih ni. Tadi rasa la nikmat kejap mandi kat rumah sendiri. AHHAHAHA... Camana pun , duduk rumah sendiri jugak besh, kan? 







Dah beso dah anak dara aku ni. Aku pun dah 'makin beso',



Tapi, biar la aku beso cam ni pun... Bila dapat dapat anak sendiri yang sama cute macam mak dia, aku rasa berbaloi-baloi kot jadi gemok dan chubby sampai tak muat camera.
Cakap le aku gemok ke, montel ke.. aku tak kisah. 
Yang penting anak aku cute. Kan kan kan? HAHAHAh...

Nih gambo kena crop la. Besok la aku boh gambo yg tak crop punya.
Baru korang nampak betapa mabeles nye kelebaran badan aku. MAkin nak dekat hari ni, rasa sempit lak suma baju. Semalam aku dah beli selipar ASADI saiz 8 tau. Kaki bengkak mehh~


Moral of the story, jangan rasa sedih bila orang cakap kita gemok time pregnant. Sebab, setiap lemak yang kita dapat sebab pregnant tu tak sama macam lemak orang yang mengata kat kita tu. KEKEKEKEKE... LEmak ku bernilai pahala ok.. ka ching..ka ching! 
Tapi, kesihatan kena jaga la. Jangan gemok sampai sakit plak. 
Aku bukan pe.. kadang nyampah ngan kengkawan aku yang peknen tapi tak mo makan sebab takut gemok. Tak kesian ke baby dalam perut tu? 
Yang muntah-muntah tu lain citer la. Ini yang tak pasal-pasal tak mo makan. 
Pastu, bila kuar baby, baby tu pun sama tak nak makan sampai la ke beso. 
Sebab, MAk dia tak ajar dia makan masa dalam perut. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram