Followers

18 May 2011

STRESS LAH LAH LAHHH!

MOde: Stress!



Aku dok godek-godek blog, skali terdilit plak aku punya master linky. Sedihh!! Camana nak retrieve balik ni?? Alaa... banyak tu link kengkawan dalam tuh. Waaaa...~


Rasa cam boleh je godek balik. Kena bukak master linky punya web la. Tapi. aku tak daya nak belek lama-lama dalam keadaan stress. Kaki aku bengkak. BAru je tadi kena simpul biawak masa tetengah solat Zohor. NAk balik!!!



HAri ni tak de sup kat clubhouse. Stress!!! Aku nak makan sup lah.... Waaa...


Perut sakit. Sekejap keras.. Sekejap okeh. Aku lak, sekejap sandar, sekejap berdiri... sekejap duduk. Waaaa!!~


Aku rasa selebet ari ni. Pakai tudung pun ntah pape ntah. Rasa cam tak siap je. Rasa cam nak amik tudung saji je pakai. Eei.. buleh tak nak balik? Time ni la rasa nak dok bawah ketiak Inche Kitchi je. Uhuhuhuhuhu...


Besok cuti. Yey! Ada check-up. Semoga buleh dengar berita baik-baik termasuk berita berat aku naik lagi. KEKEKEKE...


 Aku tension. Tapi, bila baca entri Oni yang NAkal, aku gelak-gelak la plak. Tak abih lagi gelak pasal semalam. HAdehh... anak aku tu kan. Kadang-kadang rasa nak picit je. Sebab nakal sgt. Rindu Oni. Walaupun aku marah-marah dia sebab dia asyik minta dukung je tetiap kali sampai kat umah pengasuh (taknak jalan), dan aku dukung jugak walaupun perut aku ni sakit..tapi, aku sonok layan permintaan dia tu. Tengok muka mintak kesian tu, aku takleh nak marah dah. Lagipun, bila kita dukung dia, dia akan peluk, letak kepala kat bahu...macam bahu ibu dia tu sedap sangat. Cam bantal rasanya.... HAHAHAHA.. Alahai anak ku.


Teringin nak makan karipap sadin.




Ok dah. Nak pi mengulor jap. Minum milo kat pantry. Budak baru dah sampai untuk gantikan aku. So, minggu depan aku nak cuti dah la.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram