Followers

26 May 2011

[PENGUMUMAN] 2nd GA Makbed's Journal sudah ditutup




Uit korang,

2nd Giveaway Makbed's Journal udah tamat tau. Sebarang penyertaan lewat tidak akan dilayan. sekarang Makbed tengah meneliti kesemua entri satu persatu. Belum decide sapa yang menang lagi. Insyaallah kalau takda aral hari Sabtu aku umumkan pemenangnya.


Sila rujuk LINK ni untuk memastikan penyertaan anda wujud dalam rekod Makbed. Kalau ada yang tertinggal, gitau aku kat shoutbox or tinggalkan pesan kat ruangan komen.

Harap bersabar ye...



Pengumuman pemenang akan dibuat melalui entri dan aku akan maklumkan sendiri kat pemenang tu dalam shoutbox atau ruang komen dia. 
So, tak kisah la kalau tak FOLLOW Makbed's JOurnal pun.
Anda masih layak menang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram