Followers

30 May 2011

Maafkanlah saya ...



Maafkan saya seisi rumahtangga.

Saya sangat tak berdaya.

Saya mau lipat kain. Tapi saya perlu tidokan Oni dulu sebelum lipat kain. Bila ONi sudah tido, saya suda letih dan turut sama nak tido di sebelah beliau.

Saya mau kemas rumah dan mop lantai dan mulakan dengan mengutip suma barang menan dan baju-baju yang bersepahan sekitar rumah. Kemudian, pinggang saya sakit. Lalu saya pun duduk saja sampai sakit pinggang saya lega. Terus tak jadi kemas rumah.

Saya mau masak sedap-sedap. NAsi berlauk-lauk. TApi, saya tak mampu berdiri lama. Kaki gigil. Peluh membasahi pipi,dahi, leher, badan sampai lubang telinga pun peluh leh masuk OK. JAdi, jangan marah kalau lauk saya masak tu sejenis aje, pastu masin plak tu. KAKAKAKAKAKKA....!

Saya nak buat macam-macam tapi saya sangat susah nak bangun setelah duduk. TAdi, saya nak tengok citer Vampire Diaries 2 lagi, tapi saya malas nak bangun dan tukar plug and wayar (sebab tak reti sama) jadi saya memilih untuk duduk kat pc sambil berblogging dan makan buah kiwi.




Maafkanlah saya....


KEjap gi nak bawak ONi gi klinik. BAwah hidungnya luka. Dah 3 hari berair je. TAkut kena kudis plak. Nak tak cun dah anak aku. Camana nak jadi flower girl ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram