Followers

26 May 2011

KUNG FU PANDA 2 - inspiring in a funny way







Oh My!

Masa decide nak tengok citer ni , I really didn't expect anything. 
Saje je pi sebab nak dating-dating ngan pakwe ensem I yang susah senyum tu. 
But, suma orang tau Kung Fu Panda 1 memang best. Kan?
So, let's hold on to that.


Mula aje citer tu dah gelak beso dah!

Muahahahhaa.. Gi lah tengok weh. Nak buat review pun aku tak mampu sebab orang kata kalau gelak terlampau banyak buleh menyebabkan LUPA.
So, skang aku terlupa apa menda yang kelakar sangat daam citer tu. 
Tapi memang siyes kelakar habeh.

Sapa yang dapat pakwe bajet siyes, atau baru aje nak bersuai kenal dengan pakwe baru, buleh test ajak dia tengok citer ni. 
Tengok rupa dia gelak camana. 
Kalau dia gelak sopan-sopan sambil tutup mulut, tandanya korang harus CARI PAKWE LAIN.
Pakwe tu TIDAK NORMAL okeh.


p/s - yang mana ada masalah bladder tu sila pakai POISE sebelum gi tengok movie ni. Macih!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram