Followers

14 May 2011

HARI SANGAP SEDUNIA!



Semalam banyak orang hilang pahala hari Jumaat sebab dok memaki hamun aje.
Kan kan?
Tipu la kalau korang cakap korang tak maki.
AHAHHAHAAHAH. 
Aku pun maki sama. 


Tak penah la Blogspot wat maintenance sampai 2 hari sejak aku blogging dari tahun 2008. AKu rasa opis blogspot tu kena rompak ke, server dia kena curik ke kot kan?
Merepek je ni, jangan la caya. Tapi ada kengkawan aku siap gelak-gelak lagi kat aku yang sangap sungguh rupanya. Awalnya depa sangka aku nak beranak dah.
Rupanya.... . Aku terpaksa cuti blogging. 

Blogspot cuti... Friday the 13th kan?

Blogspot tak beroperasi bagi memperingati 13 Mei. HAHAHA..pejadah ni?



Wajah sangap aku dapat dilihat jelas oleh Inche Kitchi. 
Ahh, dia besh ah. Keje dia main game je. 
Skang kol baper ni? Errrr... jam 4 pagi. 
AKu rasa dia baru je tido kot.
Oni jaga tadi cium pipi dia pun dia tak sedar. 
Penat 'berjihad' sampai 4 jam atas kusi depan pc tuh. 
Iskk... dia ni lupa ke kalau duduk atas kusi lama-lama boleh melemahkan sperma? HAHAHAHAH... adehsss.


KLIK untuk tumbesaran

Sempat agi ngutuk aku tu!


Aku tido awal gak tadi. AHHHAHAH.. Semangat tak de nok!
Hadeh... Tu la masalahnya bila kita terlalu bergantung kepada teknologi. Memang sangap takleh hapdet blog. Citer banyak nak tulih ni. 


TApi aku taknak tulih banyak-banyak.

  • aku maafkan ko sebab ko rosak 2 hari. menci betui baca ko punya notis maintenance tu.
  • aku maafkan ko sebab ko hilangkan entri aku semalam. aku pun dah lupa aku tulih pasal apa. 
  • aku maafkan ko sebab ko hilangkan komen-komen peminat aku. sabo je lah ko ni, 
  • aku tak dapat maafkan ko sebab aku tak nampak pape perubahan pun lagi so far. apa ko wat? 





p/s - doodle tu amik kat blog Cik Bulat .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram