Followers

25 May 2011

Be careful on what you wished for..











Aku suka sungguh tengok keletah Boo yang sungguh cute ni. Really love seeing her running here and there with the monster. Hape ntah nama si biru tu.. Sully? Suara Boo pun sangat cute. 

Dah lama sangat kan citer ni. Tak silap aku sekolah menengah pe kan masa citer ni kuar. Dan actually, aku memang selalu tersenyum sengsorang bila tengok gambo Boo di kat memana. Toncet dia comel lah!





Oni pun macam Boo taw. Eiiii...lari..larii..larii... 
Dan aku lak macam monster biru tu. Kejar..kejarr..kejarr...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram