Followers

25 May 2011

American Idol Season 10 Finale! Sapo nak menang?





hehe..kecik la gambo ni.




I am watching them now. Sapa nak menang neh?

Scotty ke Lauren?

Dedua Makbed suka.

Both are so young and talented. 

Sorang suara cam Elvis. Tak padan lansung ngan muka dia yang cute jambu tuh. Suara dia sangat MACHO!!! Muka suci sungguh. Apsal ko asik pakai baju petak-petak je ni? Ce tuko baju Pikachu ke, Domokun ke... HEHE... Nampak sgt tak layak jadi image consultant. 


Lauren plak muka mature. First time aku dengar dia nyanyi aku suka terus.
Aku panggil dia Budak Bontot Besar. HAHAHA.. Sebab, kalau pakai suar, nampak bulat je montot nye. Pervert ke aku ni? 
Tapi walaupun dia tembam, dia nampak cun sangat. Ramping lak. 
Ada ke si tembam yang ramping? 
Ke dia pakai BEAUTIFUL? 









Aku suka Scott tapi rerasanya Lauren yang akan menang. 

Taki kisah la sapa menang, aku tak dapat pe pun. 
Yang penting, I am entertained. 
Tak macam tengok AF okeh. Terus megren!



Baru pas masak nasik goreng cili api.
Kang nak makan ngan kerabu dan begedil yang Ida KUrau kasi tadi. 
Nyum..Nyum...
Masak sikit je , peluh sampai  buleh perah baju aku ni.
HAdoi... !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram