Followers

19 May 2011

Al-Fatihah untuk TELOR DIBASUH -



MATI ITU PASTI.



Terpegun seketika di depan skrin lektop bila terbaca beberapa entri berkenaan ni. Aku tak check blog semalam. Skang baru bukak. 


TELORDIBASUH dah arwah. Inallillah..... 

Memula aku ingat ado orang saje nak wat gimik. Lagipun arwah ni kuat melawak. Jenih gegila gak la kalu bab menulih entri kan. Tak silap aku last entrinya 3 hari lepas kot. Aku baca kat opis. 


 Semoga roh arwah dicucuri rahmat Allah. Dan semoga keceriaann arwah sentiasa dalam kenangan kita.



Takziah untuk keluarga arwah. 











p/s = tetiba teringat nak tinggalkan password blog aku kat seseorang so that bila aku dah 'takde' ado orang leh tolong sambung wat entri dalam blog aku. Paling tak pun buat sticky note kata "penulih blog ini dah meninggal dah. sila sedekah kan AL-Fatihah untuk beliau.. Dan tak payah klik dah nuffnang dia dh. Sedekah Fatihah je..."







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram