Followers

27 May 2011

ada orang cilok nama Makbed wat nama group Black Metal laahh!


Pada suatu hari, sahabat aku, Aishah Shah google nama Makbed dalam google search. Korang penah cuba google nama Makbed? HAHAHA.. cube la try. 

Tapi, Aishah kendian kasi aku satu link. Terkejut aku bila tetiba aku nampak ado orang menggunakan nama MAKBED untuk tujuan komersial. Hoh? Sedihh....  Tak cukup dengan bagi link, Aishah siap save gambo tu , boh dalam fesbuk dia, then tag aku skali. 

Korang nak tengok?


Feymesss wooooo.... Makbed dah ada poster sendiri!!


*

*

*

*

*

*

*






caya tak?


Kalau korang terer, cuba translate apa yang ditulis atas poster kat atas ni.









klik untuk tumbesaran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram