Followers

24 May 2011

2nd GA Makbed's Journal - Besok nak tutup dah...



Terima kasih buat semua yang sudi join 2nd GA Makbed's Journal. Tak sangka ramai yang tak lokek pengalaman dan pengalaman masing-masing memang extra ordinary. Yang belum pernah pregnant pun kongsi gak. Actually, sonok bila kita baca entri org belum pregnant berkenaan pregnancy sebab dulu aku pun camtu gak masa tak mengandung. Masa budak-budak, kita interpret mengandung tu macam lain. Betui tak? Saje je aku mengimbau kenangan silam.


Makbed masih menunggu penyertaan dari kaum bapa. Alamak, takkan ego nak kongsi pengalaman menguruskan isteri yang hamil? Takkan segan nak citer camana perasaan kalian bila menanti isteri yang sedang bertarung melahirkan zuriat kalian? Camana perasaan mengiqamat atau mengazankan darah daging sendiri... made with love tau! So far, blom ada. 


GA ni akan tamat tengah malam esok. MAsih sempat lagi nak wat entri. Pemilihan pemenang akan dibuat sendiri oleh Makbed. Dan hadiah akan dihantar secepat mungkin sebelum aku bersalin. Weee...~


NAk tengok senarai peserta dan entri diorang?

Silalah klik SINI SANA SITU



Bagi yang nak join, boleh klik Banner GA Makbed yang cute kat side bar tu ha.... OKeehh. Lep u. Muah..muah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram