Followers

21 Apr 2011

Padan muka ko kena sound lagi!

Memang padan pun kena tegur. Bayar memahal, bagi kita tengok iklan banyak-banyak. Sama je macam tengok tv3 yang free tu. Dah tu wat rancangan realiti, nak undi kena kuar duit lagi. Undi pakai facebook takleh ke? Kalo bab mengopak duit orang memang suka kan? Tak padan lansung ngan service. Yang bab iklan berlambak tu satu hal. Bab time hujan datang menjelma je, suma orang pakat takleh tengok tv. KAlau time takleh tengok tu dia potong bil bulanan takpe gak. Ni kena bayar sama je. 

Aku berharap sangat kalau ada la saluran tv satelit berbayar yang lebih bagos , boleh celen yang satu ni...Nak tgk gak apa jadi. Apa je citer kebanggaannya? AF? Nyanyi pun sora tak sedap. Bek Oni nyanyi lagi besh. Buleh gak gelak bahak-bahak. 

Padan muka kena tegur. Ari tu kena tegur dah kat dewan rakyat. Setakat la ni haram takde perubahan pun. Kali ni kena lagi. Jangan ketegaq sangat na... Tak lama je awak nak dok kat atas tu... Paham tak wahai Encik ASTRO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram