Followers

13 Apr 2011

Orang tua kata JANGAN MARAH SANGAT KAT SESUATU NANTI KENAN

Eiii...

Aku tak paham apsal ngan line telepon aku. 
Asal aku nak telepon laki aku je, tak buleh. 
Call number maxis lain pun, sekejap je cakap, pehtu putus. 
Aku tak paham la.
Nak kata telepon aku rosak, elok je berdering bila orang call.
Nak-nak kalao orang bank yang call.
Dapat semedang! Tak penah nye tak dapat. 
Tapi, bila aku nak call number henpon orang lain, kat henpon skrin tunjuk orang tu udah pikap phone, tapi aku HALO HALO HALO, haram takde respon. 


Orang kata time peknen takleh memarah. Kang kenan. 








Kalo aku marah maxis ni agak-agak anak aku kena kenan maxis tak?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram