Followers

21 Apr 2011

Maka tersenarailah ciri-ciri Perempuan Murahan Semalaya.....dan jawapan balasnya.

 AKu taktau la mana le orang dapat menda alah ni, tapi aku saje je lah paste. Korang nilai le sniri. YAng mana elok, jadikan pengajaran ye. JAngan terus marah.


25 Senarai Perempuan Murahan Malaya


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril


2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh? Cuba ko lak buat?


3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh


4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak


5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!


6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.


7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett


8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)


9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'


10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'


11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun


12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau


13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang


15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'


16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi


17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot


18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?


19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway


20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau


21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau


22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau


23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..


24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam


25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot



makbed berkata:
Personally, aku memang tak berapa berkenan la dengan cara orang ni menyatakan ketidakpuasan hatinya. Tapi, tu dia punya pasal la. Jari dia kan? Idea dia. So, sapa lah kita nak komplen. Yang jelas kat sini, kita sama-sama tahu apa yang ado dalam hati dia. Bersih ka, putih ka, merah ka, hitam ka... Anyway, thanks pada orang yang wat entri camni. Buleh gak aku sengih sorang-sorang. HUAHUAHUAHU.. Chaiyok!

aku belajor beberapa perkataan baru la kat entri ni. HEHE.. celapong? Cak pong...Cakpong!!




Jawapan balas untuk Senarai di atas...[nih pon dapat dari fesbuk]



Kaler rambut. Wat rambut cam Tomok, Justin Bieber, Takpun Naruto. Sama je..Kalau dah jenis suka kaler rambut, kaler je laa... Apa nak dikato eh. 


Pakai subang telinga, tindik idung, kening macam tak puas hati je lubang yang dah ada kat tubuh badan yang sedia ada tu. Tak cukup gak ke? Ingat ko ensem camtuh? Tau dak ko takleh walikan anak dara ko besok-besok?


Berbangga-bangga dengan kuasa veto Allah bagi kat dia sebagai khalifah dan pemimpin wanita, tapi dia solat pun tak. Tau mengata, mengutuk je.Ce tanya dia istinjak tu ape? Sure tatau!


Kutuk-kutuk awek , bini orang pakai ketat-ketat , nampak lurah dendam segala, tapi dia balik umah gi beronani dalam bilik siap kunci pintu takut orang masuk. Depan-depan je tunjuk alim, blakang sniri tengok la.


Sukati kutuk pompuan zaman skang demand, high maintenance, kaki kapur , mak bapak pompuan suka jual anak tapi dia tu tak sedar ke diri malas belajar, tak buleh nak bergaji beso , keje pun memilih. Nak bersenang-lenang aje goyang telur, orang idang makanan kat dia. Makanan tak sedap komplen. Dulu mak bapak suruh belajar ko gi isap rokok kat dalam jamban, ponteng kelas. Dah nak nyalahkan orang plak.


Bila pompuan skang banyak beralah nak kasi peluang kat lelaki-lelaki tu merasa nikmat berbini, berkeluarga dan beranak pinak, laki tu plak haram tak reti ucap terima kasih. Udah le hantaran dia mintak diskaun, maskawin pun kasi harga runtuh punya. Pehtu, suka ati je kat blog mengata maruah perempuan skang letak kat kaki je. Tak reti bersyukur betul. Naseb ada orang nak kat ko. Kalau tak, ko hentak je la dinding tu sampai mati.


Poyo sungguh lelaki-lelaki yang suka kawal-selia awek dia macam dia tu suami sah sampai nak kena repot mana pegi , ngan sapa berkawan, pakai baju ape… Ekk, awak tu dalam bank ada berapa ribu nak kawal-selia anak dara orang ni? Macam bagus. Awak tu pun pakai baju black metal , iron maiden tengorak bergigi emas tu gi solat Jumaat. Bagos sangat ke?


Lelaki poyo payah nak suruh berenti rokok sebab dia rasa hensem bila asap tu kuar dari mulut dia. Nampak macam kebal je. Tapi, bila pompuan isap rokok dia kutuk-kutuk cakap merosakkan zuriat la, boleh kena kanser, buleh gugur kandungan, buleh mandul. Abeh ko tak de kena mandul la kan?


Kalau ajak gi dating tu nak kena payung dia skali. Nak kuar pun kena tengok tarikh. Kalau gaji kuar je buleh kuar dating. Kalau kuar lain dari tarikh tersebut, si awek kena support semua. Tak kisah kalau orang tengok awek bukak purse bayar duit tiket wayang atau makan hari tu. Kalau orang tanya, dia jawab.."oh, duit saya ada dalam purse dia…" dengan wajah slamber. Rasa cam nak sepak je.


Egonya tinggi sangat. Apa salah cakap I love you sebulan sekali. Pehtu kasi la hadiah pape. Masa bercinta pandai pulak lembik lutut, mintak pegang tangan. Nak raba itu ini. Bila dah dapat, dah menikah suma..tak de pun cakap "terima kasih wahai isteriku kerana bersuamikan orang seperti saya ni.." padahal si bini tu la yang bertungkus-lumus siapkan segala persiapan kahwin . Dia plak malam pertama je sibuk pikir nak 'main' je. Terima kasih? Takde. Bini beranak? Sorang, dua, tiga , empat? Terima kasih? Hmmmm. … takdak. "I love you" lagi takdak. Konon, perempuan takleh diberi muka sangat. Nanti naik lemak. Bini pulak hari-hari tercekik ingat kat laki. Menyampah lah!


Marah bebeno kalau kita check henpon. Kalau dia check henpon kita takpe plak. Protective sangat la kan? Menyampah lagi!


Pantang nampak perempuan ayu sikit, tak kisah le pompuan tu pakai baju kurung , tudung labuh ke, yang tersembul dedah sana sini ke, kalau dah namanya jantan tu takde bezanya suma tu. Janji CANTIK!!!

Tak boleh ditegur sikit. Suara tu nak meninggi aje. Sakit tekak ke bang?


Bila dok berjimba ngan kengkawan , kemain lagi gelak kuat-kuat. Siap tepuk meja. Awek lalu, buleh suwit-suwit.. Usik-usik. Tapi kan.. Ala…masa reramai je camtu. Bila dok sorang, nak angkat muka depan awek pun malu. Kan kan kan?


Berkira sungguh bila kita tanya pasal saving kawin dia. Sanggup lagi berhabih beli game, modified kereta.. Berbangga-bangga dengan kereta dia tu. Siap anggap keta tu BINI lagi. Berlagak oiiii…. Cakap biar tak de bini takpe. Ade bini susah nak jaga kereta. Wah… Esok kereta tu la nak talkin kan ko bila ko mati.



Anti sangat ngan pompuan yg suka tangkap gambo boh kat fesbuk. Ehh..sukati orang tu lah. Dia buleh buat kan? Kalau ko teringin , ko buat je lah. Kalau ko hensem orang puji. Kalau ko tak ensem, kena kutuk. Kalau ko hensem sangat, silap-silap ada la mak nyah ke gay mana ngorat ko. Yang nak komen lebih-lebih tu besok diorang lah. Hah, brani?


Mulut laki lagi cam longkang kalau bab mengutuk ni. Tapi, kalau depan-depan diorang tak berani cakap. Ego! Ego! Main tulih aje.


Tak bleh blah tengok laki bawak keta enjin kuat-kuat ni. Bajet macho gila. Padahal keta potong je. Ekzos je kuat. Skali tekan minyak, keta Datsun yang dah berkarat lagi laju dari kereta dia. Buleh tak jangan bagi malu diri sendiri?



Dalam blog tulih suka perempuan yang cenggitu, cenggini… yang sopan-santun, bertudung litup, solat… Habih yang tak bertudung , tak solat ni sapa yang nak bimbing nih? Ko kutuk-kutuk je suma orang.Kena kat adik ke, kakak ko ke besok camne? Anak ko ke? Ingat, iman tak dapat diwarisi.


Jelak ngan pompuan yang suka tayang gambo sniri, wat koleksi muka seniri dalam lektop.. tapi Ok lagi kot dari simpan koleksi video lucah yang didonlod secara haram. Lagi pervert kalau ko ajak orang lain tengok skali bila ko taruk dalam blog ko. At least si pompuan tu tangkap gambo muka dia je penuh frame. Nampak lubang idung je luas. KAKAKAKAKAKA~




Makbed berkata lagi:

Kesimpulannya, laki ngan perempuan tak jauh beza pun. MAsing-masing ada sifat pervert dalam diri. Takyah le nak tunjuk-tunjuk. Perbaikilah. Sebab tu la adanya lelaki dan perempuan. Seimbang kan? Nak menegur biar berhemah. Peace!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram