Followers

24 Apr 2011

Contest candid dari blog SUEMUNCET

KLIK LINK INI JIKA MAHU JOIN







Aku letih berjalan-jalan tepi pantai so aku duduk la. Tabiat pegang gigi tu memang takleh nak buang dah. Tak sangka pulak ado orang nak snap gambo. Cis..Cis..Ciss...  MAsa ni MAkbed tengah pregnant 4 bulan cemtu. Skang, perut lagi beso. LAgi berapa minggu je lagi nak bersalin.


Saya follow blog Suemuncet kerana itu adalah syarat-syarat penyertaannya. Nak kata saya suka baca blog dia, saya baru aje folo tadi. Belum baca lagi entri-entri dia. Tak baik bodek tak kena tempat. HAHAHAH...


Tak dapat nak tag sesapa buat masa lani. Aku tak berapa sihat ketika menaip entri. Entah kenapa baby bergerak ganas malam ni. Letih dibuatnya. Insyaallah, besok aku tag. Anyway..... Sesapa yang berminat tu, jom la buat sekali. 


OK tak gambo di atas wahai cik penganjur?



Thanks Lelord sebab tag aku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram