Followers

28 Apr 2011

20 Fizikal Lelaki yang dikatakan menggoda

1)Berambut Panjang
nampak macam rockers tapi dalam hati ado taman.

2)Beramput pendek ala askar
Tegas, kemas, berkeyakinan... macho. 


3)Botak
nampak ganas.jahat.tapi hati baik.orang kata. Sapa berani kata Jason Statham tak hensem?


4)berkumis
tau x kumis tu apa? bila laki shave misai/janggut.kan still nmpk liang-liang kan.
itulah kumis.
orang macam ni manja.
Kumis tau, bukan kudis!


5)bermisai
Lagi lentik , lagi macho. 


6)kurus
Orang kurus biasanya berdaya seksual tinggi. Sila komen..


7)Gemuk/boroi
Seorang yang penuh kasih sayang. Dan lelaki tu pun tak kan susah-susah suruh anda kuruskan badan.


8)tegap/sasa
Seksi, macho dan bergaya. Wanita rasa selamat berada di sampingnya setelah melihat lengannya yang berketak-ketak tu. Sekali dia takut lipas daaa...


9)Berwajah baby face
Ramai mengidamkan lelaki KOrea kerana wajah mereka yang baby face tu. Aih! Bahaya jugak. BUkan wanita aje yg suka tawwww~


10)Wajah antagonis(muka ala samseng)
ganas,nakal tapi macho,hensem uols. Wajah antagonis ni macam wajah Nasir Bilal Khan. Ensem?


11)wajah tampan
siapa tak nak.cool.ramai orang minat.


12)tinggi lampai
Sesuai bila nak suruh cuci sawang kat siling, tukar bulb lampu bilik air dan pakukan dinding habuan nak gantung frame gambo. Kalau tinggi sangat, nak comolot susah lak. Kena panjat kusi. KEKEKEKEKE..


13)rendah/kecil molek
orang tua kata.laki lagi rendah dari isteri.murah rezeki.
Betui..betui.. Makbed setuju.


14)berbulu dada
seksi.memukau.
buat jantung berdegup. Definately bukan pilihan aku.


15)berwajah biasa
senang nak jaga.tak de orang lain nak rampas.


16)kulit cerah
Cam mat saleh. Nampak seperti tejaga penampilannya, kemas dan suci gitu....


17)kulit gelap
Macho.tahan lasak.maskulin gila. I likeee~


18)berkaca mata
bijak.matang.berkarisma, cute. 


19)mata kuyu
Josh HArtnett matanya kuyu. Hensem kann? Rasa nak tido je bila tengok mata dia.


20)bibir mungil /nipis
Lagi seksi kalau bibir dia tak kaler hitam dek rokok.




dicilok dari Pakcik Biola dan diolah dengan penuh perasaan oleh Makbed




Makbed berkata:
Aku suka lelaki putih, tapi yang putih-putih taknak kat aku.
Dapat yang 'separa putih' pun kira ok la kan.
Alhamdulillah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram