Followers

14 Mar 2011

Sedangkan Ultraman buleh lari kena air, apatah lagi la Bumble Bee kan?

Gambar dari Google



MAksud gambar di atas menurut interpretasi Makbed....


Segagah mana pun sesebuah negara itu tetap tidak mampu melawan kuasa mother-nature. 
Tak ada siapa pun boleh lari daripada bencana Allah bila Allah mengkehendakinya begitu. 
Jika negara maju yang hebat dengan segala yang kita tahu pun jatuh ranap hanya dengan 'simbahan air' apatah lagi kita , negara yang kecik ni. Sekali simbah je kot dah selesai. 




Honestly, gambo cam ni memang tak berapa nak wajar. Sebab, nampak lawak. 
Nama pun katun. 
Tapi, bagi Makbed, tak lawak pun menda ni. 
Menakutkan! 
Sedangkan ultraman pun buleh lari bila nampak air, apatah lagi la 
OPTIMUS PRIME
Lansung takleh kena air kot. 
Betul tak?


paham ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram