Followers

26 Mar 2011

Satgi nak pi makan kenduri kat Jabi

Minta mahap banyak-banyak kat Semut Merah sebab hari ni dia buat Majlis Cukoq Jambui baby Amni, tapi aku takleh nak pi. 
Aku ada kenduri kat kampung Inche Kitchi di Jabi nun.... 
Dah lama tak tengok Tok Nek. Tok Nek pun dah tanya bila cicit nak datang umah lagi. 



Anyway, kalau ado lauk tak abih tu , besok malam leh le pas kat umah aku yek! 
BUSUK PUNYA OLANG!



Aku baru sudah melipat kain. NAk basuh baju tapi hujan lebat pulak. 
Besok lepas balik umah le basuh. 
Dah iron sikit baju. Kurang nampaknya timbunan baju tu. 
Lega sikit. 
Jap gi nak mandi, siap-siap pehtu nak pack beg lak. 



Beshnye kang nak jumpa Umie. Malam ni pas knuri balik Penang. 

Apa lagiii????


NAsik KAndahar Kandar laaa. 

Weehu!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram