Followers

25 Mar 2011

Inche Kitchi.... Makbed telah mencalarkan Bambam Bee mu...



Agak-agak ni calar ke atau berketang sebab tak basuh? 

Kalau ianya adalah sebuah calar, agak-agak Inche Kitchi maafkan aku tak?

Aku taktau le bila menda ni ada. Siyes tatau. 

Tu pun pasan sebab tadi aku terlanggar lubang masa drive. Tak nampak lubang tu sebab ada lopak air. Maklumlah, tengah hujan. Masa terlanggar tu aku dgr bunyi scratch tapi bunyi tu cam kat bawah keta je. BUkan kat tepi. But, just to be sure, aku check je la belah kiri tu. Skali ternampak lak menda ni. 


Abeh la.. pasni aku kena gi keje nek KBM je la.



Maaflah, Bambam Bee memang kereta trek. 
Tak payah basuh pun takpe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram