Followers

22 Feb 2011

Maafkan Makbed. Aku terpaksa...

Sejujurnya,

Makbed hari takde idea nak tulih blog. Banyak perkara menterkejutkan berlaku. And bila dah ado idea, lalat pulak berterbangan menganggu ketenangan. Hmm... skang dah jam 5. Setengah jam lagi nak balik.


Hari ni cuma chatting je....


  • chatting ngan PAtenko yang baru balik dari Vietnam. Ini wajib ni.
  • chatting ngan Inche Kitchi yang ada masa dia rindu nak beramas mesra dengan Makbed.Dia dapat berita terkejut gak. Makbed kena saman parking ngan MPM semalam. Yeehaa!
  • chatting kat fesbuk ngan Wan Kering. Baru dapat news yang dia dah tak kapel ngan Hamsiah. Sungguh ketinggalan ketapi. 
  • chattiing ngan Miza untuk mendapatkan pengesahan sahih pasal kisah Wan Kering.
  • Dapat SMS dari sahabat mengatakan seorang sahabat jauh ditimpa musibah.
  • Terus call sahabat tersebut dan mengetahui bahawa dia kehilangan anak yang dikandungnya Sabtu lepas. Dah cukup bulan dah. Tunggu masa nak bersalin je. 
  • Telepon balik informer yang antar SMS untuk mengesahkan maklumat sekaligus memberikan nombor telepon terkini sahabat tersebut utk beliau hubungi. 
  • Buat quotation insurans utk anak-anak kawan yang baru lahir ni. Gila multi-tasking sungguh. 
  • Lepas keja kang, terus gi opis kat Sitiawan untuk submit gambo yang aku amik smalam. 
  • Pehtu amik Oni. 
  • Tatau nak masak ke tak. Tapi, kalau nak masak, maybe masak simple je kot. 
  • Malam ni sure ada konsert unplugged Oni lagi. Halahaaaaiii....~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram