Followers

5 Feb 2011

Dapat Nando's dah

Aku suami isteri gerak dari Lumut dalam pukul 10 pagi. Jalan slow-slow. Ada projek baek punyo.

 "Cayang, jom gi Nando's. Kat Juru Autocity ado satu..." ajak Mak Buyung yang lapar aje kerjanya.

Inche Kitchi pun ON je. Walaupun dia tak penah jejak kaki kat Juru Autocity tu, demi isteri tercinta dia pun terjah aje.


Hahaaaa.... memang memula tu tak jumpa Nando's, Terpaksa la Cik Abang pakai GPS okeh. NAsib baik jumpa. KAlau tak frust Makbed tawwwww!




Aku dah excited dah masa ni.

 Tanpa membuang masa, kitorang terus berganding bahu tangan menuju ke restoran faveret kitorang sejak zaman bercinta lagi. Huihh! Terujanya nak makan Peri-Peri Chicken Extra Hot. Baby dalam perut dah nendang dah. Yelah, ibu tak makan dari pagi. Maunya tak nendang.

Tak susah nak order sebab kitoang memang dah adaa menu pilihan. Quarter chicken with 2 sidelines. Ayo pulak kalau Inche Kitchi haruslah Sparkling Apple. Aku pun kalau tak ayo yang same , tapi sebab ayo tu ada gas-gas sikit, so aku minum Ice Lemon Tea aje. Buleh refill.


Sos tambahan perisa Extra Hot haruslah ada di atas meja sebagai bekap kepeadasan sedia ada.

 Memang lunch hari ni temanya PEDASSSSSSS saje. Suka..Suka... Dah lama rasanya tak dapat makan pedas. Kalau suka pedas buleh try makan kat sini. Pastikan amik Extra Hot. Kalau tak makan pedas pulak, buleh just amik Lemon and Herb aje.


menanti penuh kesabaran






menanti sambil mengusya amoi




 AKHIRNYA!!!!!!!!







 Menu pesanan kitorang pun sampai....






semestinya membuat anda mengepak kepedasan




Selepas melepaskan keinginan yang mencengkam, kemudiannya kami pun bertolaklah ke Sik. Makbed sungguh gembira... yEyyEyYe...Mekasih Inche Kitchi. 




Tengah bergulak kutawa ngan family tengok Antu Mak LImah Balik Rumah.








Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram