Followers

26 Jan 2011

Mati Berjalan @ Walking Dead

Ape je citer yang ada kena-mengena dgn zomba-zombi ni aku tak berapa gemor. Maap le. Bukannya anti-zombie tau. Dengan segala hormatnya aku cakap, melihat mereka-mereka ini berjalan sudah cukup membuatkan aku terbayang-bayang menda bukan-bukan. Aku mmg tak bley tengok citer hantu. 3 bulan lamanya aku amik masa nak hilangkan trauma untuk setiap citer yang aku tengok tu.

Citer-citer kejam cam SAW 1,2,3,4 atau berapa lagi la yang ada mmg lansung aku tak jeling. Sama gak. Trauma. Life is so full of happiness, why suddenly bring my own thoughts and imagination to other people's suffering. Eeeiii..eiiiee.. HAHAAH.. Ayat budak pentakut.

Inche Kitchi kata, apsal lak tgk Walking Dead, Living Dead ape je dead-dead yang pelakon utama dia ZOMBIE, memang aku geleng-geleng pale la cakap takmo. Tapi, citer vampire leh pulak tgk. Tak takut pun??

Wuihh.. vampire ensem hape. Lagipun, ini bukan soal citer.. Soalnya, rupa paras Zombie tu mmg huduh. Dah le lembab. Pengotor! Aku pun tatau laaa apsal la aku despise sangat zombie ni.



  • Zombie kena jalan senget-senget , seret kaki, kepala pun senget sambil mulut nganga ke? Kalau jalan leklok tak bleh?
  • Tak boleh ke dia jalan laju?
  • Zombie takleh duduk ke? Asyik berdiri je?
  • Betulke zombie ni bodoh dan buleh diperbodohkan?
  • Kenapa zombie ni kerjanya jalan je? Takde aktiviti sosial lain ke?
  • Apakah misi makhluk ni?
  • Kuat sangat ke dia?


 JAdi, apakah yang spesel sangat citer zombie? Balik-balik sama je. Nampak zombie, potong kepala. Nampak zombie, lari. Bila malam, nyorok. JAngan pasang lampu. Kang zombie nampak. Pandai gak zombie ni.


Anyway, istilah walking dead ni maybe ado, atau akan ada secara realitinye. Bayangkan kalau terjadinya sebaran virus-virus tertentu yang boleh menyebabkan kita sakit dan menjadi ala-ala zombie yang hidup segan mati tak mahu tu. Waahh.. mana nak gi ek? MAna nak nyorok?



cantik ke?



Tapi....


Kalau Inche Kitchi ado sebelah saya tengok gak le citer ni. Buleh nyorok bawah ketiak kalau takut. HAHAHHAH


credits to Google






Ko nak idup selamanya macam vampire atau ko nak hidup lama macam zombie? Dua-dua ialah immortal. Vampire, imomortal yang berwawasan. Zombie, immortal yang takde wawasan cam matpet. Mana mo?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram