Followers

17 Jan 2011

Makan gigi sendiri

MySpace

Selsema dari semalam. Tekak gatal.. Adeh.. berapa kali mau selsema sebegini? Dah selsema tu satu. Nih gigi pulak sakit.MySpace Mak aiii!! Dua-dua belah pulak tu , kat bahagian atas, gigi geraham yg ujung skali. Bengkak kot!MySpace


Sambil taip ni pun aku dok gigit kain tuala yang direndam air garam suam-suam kasi kurang sakit. Ohh..selsema..pergilah kau!


 Sian Kak Anne kena ganti aku kat bawah. Tadi aku semes dia cakap aku MC padahal gi klenek pun belum gi ni dia tak balas pun. Sure dia majuk ngan aku. Ala... kena blanje dia nasik kerabu ke, mekdi ke? Haaa... dia ckp dia nak mekdi... Tapi nak bubur pulak. Mana de bubur kol 7 pagi kak?
Bubur Oni mau?


Tatau nak bekfes hape pepagi tadi. Walaupun ada nasi semalam ngan sambal tumis udang, ia tidak mampu menaikkan nafsu aku. 
Jadi, aku pun masak le Mi Sedaaaapppp. Tambah telur goreng lembik-lembik sikit. Boh asam limau. 
Waaa.. besh! 

KAn ke mi tu ada menyediakan bawang goreng skali kan?



Haaaa.................


Tetengah aku dok enjoy makan mi ngan bawang tu..krup krap...krup kraapppp... 

sekali 



PRAAAKKK!!!


Ntah bunyi ape la pulak tu. 


Aku meneruskan lagi upacara makan mi. 


Dah habih makan, aku duduk jap kat PC. Study. Nak exam dah minggu depan.


Dah tetiba rasa sakit amat sangat gigi aku especially kat tempat gigi pecah masa beranakkan Oni tu. 


Waaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Gigi tu pecah lagi la! Dah tinggal kecik dah serpihan nye. 
Camne ni? 

Tapi aku tatau bila pecahnye.
Kalau pecah masa makan, tu maknanya aku dah telan pun gigi aku tu.
eEiiii....
makan gigi?


Nak tau pasal gigi bertuah ni buleh Klik sini



Sakit sangat la! Buleh ke nak cabot ni? 
Tak tahan da.




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram