Followers

21 Jan 2011

~kehampehan yang nyata~

Beria nak study, sekali black - out pulak umah aku dari jam 11 pagi sampai kol 3 petang. Cisbedebah betui. 




Terus tarik bantal, tido sebab kepala dah pening dek kepanasan yang tinggi. Jam 1 Inche Kitchi balik, aku da tak tahan dah. Ajak dia kuar dari umah gi jenjalan. Tak kisah le mana pun janji dapat rasa ekon. 



Last nya, kami singgah makan pizza. Beh nyeee....

Balik tu karan dah ada balik. 


Sambung study ye kawan-kawan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram