Followers

19 Nov 2010

Harry Potter and The Deathly Hollows Part 1








Citer ni bagi aku besh la jugak walaupun ramai yang cakap boring. Maybe sebab ado Part 1 kan? But , aku rasa memang perlu ada PArt 1 sebab kalau tak citer tu akan jadi sampai 5 jam. Atau pun jalan ceritanya pendek dan tak lengkap sebab nak pendekkan masa. Banyak gak la scene comel-comel lawak diorang tiga orang ni. Lawan-lawan tak banyak sangat lagi sebab this part was more on the journey finding the Horcrux. Ahhh.. Sedey sebab Dumbledore dah mati. Cam tak caya je. Boleh hidup balik kot nanti. Ke dia buat-buat mati je kan?


Tak sabar nk tunggu part 2 keluar pulak. Yeeahh! Korang yang tak tengok lagi, please keep your expectation a bit lower. Nanti frust lak.

7 stars for this one. Ngehehe...


Sebelum gi tgk Harry Potter, aku ajak Inche Kitchi cari Spagetti Carbonara dulu. Tang mana lagi, kalau bukan Pizza Hut. Pekena spageti ngan Manggo Lassi, pergghh... Memang kenyang tak hengat pastu.


Cam selalu lak makan pizza kan? Wahh...selera besar sungguh kali ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram