Followers

26 Oct 2010

Kepala Ringan, Kaki Pun Ringan?

UNSTOPPABLE bergerak dan menampakkan hasil. Yehh.. my pasif income nampaknya berjalan. Hahaa.. malas-malas pun dapat la jugak Dapat sikit! Padan muke aku.


Patutnya, aku kena rajin online untuk coaching dan dapatkan prospek baru. Adapaun ramai je orang yang bertanyakan itu dan ini, tapi kerana aku memang sangat tak sempat dan tak mampu nak 'menyala' lama-lama depan lappy, bila ONi tido, aku pun amik kesempatan untuk merehatkan diri. Semoga minggu depan aku tidaklah seteruk ini lagi. Takpelah... baby kali ni menyebabkan Ibu manja sikit.


Citer semalam...

Cadangnya balik kerja nak terus ke Klinik Saadiah. Malangnya, Doc takde plak. Jadi kena pegi on the next day lorr... Seriously kepala Makbed sakit cam tak berpijak di alam nyata. Inche Kitchi soh balik tapi aku nak drive pun takleh. So, jam 3.30 aku dah mintak permission tido kat surau. Bajet nak lelapkan mata je. Skali bangun dah jam 5ptg!! NGAAA~ Aku rasa cam aku tido sekejap je. Bila aku baring tu pun, aku dapat rasa kepala aku berdenyut-denyut, kembang lain macam. Rasa mual tu memang tak hilang.

 Aku rasa, darah aku masih bertekanan rendah.


 Jam 5.30 aku pun jalan kaki ke parking lot since Kak Anne tak bawak kereta. Dia pun tumpang aku sekerat nak kuar gi jalan besar. Hah, jalan2 ni memang aku lemah especially time camni. AKu tunggu check-up ni je, lepas dapat surat, leh le aku minta pas masuk. Tak gamak rasa nak jalan dari gate masuk ke opis lagi.


Slamber je jalan... Terasa macam ringan lak kaki tu. Aku tengok bawah....




Ahh.. aku pakai slipar jamban pink je balik umah. Lupa nak sarungkan kasut keje balik tadi. Hadohh... Gila slamber, lansung tak mementingkan imej. Tu pun aku tak dulik dah. Yang penting aku sampai umah dengan slamat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram