Followers

1 Oct 2010

....entertainment untuk dak call center .....

Mode : RETRO

Disebabkan DAK KOLSENTER merupakan pembaca terbanyak blog aku, jadi aku dedicate kat satu lagi entree untuk diorang. Kali ni aku bagi kuiz. 


Sebelum tu, Makbed nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat DAK KOLSENTER yang baca entree Makbed. HAHAH.. Aku tau sebab entree tersebut merupakan entree tertinggi dalam banyak-banyak entree Makbed. 







Cuba teka siapakah yang telah 'dimerahkan' itu? Si Merah itu merupakan seorang manusia. Aku terpaksa me'merah'kan semuanya kerana rakan-rakan call center pastinya tahu siapakah gerangan 'entiti' terbabit walau hanya melihat bajunya sahaja. *wink wink. Ce tengok respon Makbed yang ala-ala gelimat tu. HAHAHA...  Masa ni aku sibuk2 nak bergambo tetiba je datang si Merah ni menyelit. Rasa cam nak penampo pun ade gak.

Satu lagi gambo...



Nih sapa lak? 



 Nak clue?



Tak payah.... sikit je clue aku bagi, kang korang tau jawapannya. 



Akhir kalam, aku rindu korang. Bila nak makan sate kajang lagi? Kali ni nak bawak baby lak. Ari tu baby dalam perott.... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram