Followers

25 Oct 2010

Bila The Yibbas ke PARAMORE

Last week the Yibba's gi menjoyah kat konsert tau kecuali aku. Sedey... But, walaupun aku tak pegi, aku dapat membayangkan betapa ciwi dan terujanya mereka itu kerana dapat berjimba bersama kengkawan setelah penat bekerja seharian. 

 Xima lak skang ni tengah training kat Pasir Gudang. Patenko cam biasa, sibuk ngan life dia yang agak full of MISERY  sebab aku dapat baca status Gtalk beliau hari ni berbunyi 'I NEED A HOLIDAY FROM REAL'. Cikin lak pada hari artikel ni ditulis beliau sedang demam but aku pasti dia masih teringat-ingat konsert tu sebab tiket gi konsert telah ditaja oleh kengkawan bersempena dengan hari kelahiran beliau yang ke-40. *RUN FOR YOUR LIFE!!!


Tanpa melupakan aku, mereka ada gak la snap few pictures. Pastu  lepas konsert besoknya Patenko Gtalk aku dengan rasa terujanya *jeles dan mengulang-tayang semula dialog-dialog dan juga video yang sempat diorang rakam tanpa pengetahun Hayley Williams. Gosh!!! Mereka sangat comel. I mean the Paramore. 


 Ahli-ahli yang mengambil bahagian ialah

Ekin Cikin Cikinot


 Patenko Kh-Alice Cullen



 Xima








dan mula beraksi !!








Dari kiri: Rocku-san, Khalis, cikin, Patenko, Xima, Irah (Khalis's baby sister) dan Aishah









Dan mula melalak-headbanging dan berkaroke tanpa mempedulikan orang sekeliling.




Besh kan? Hayley tomeyy.... I like! I like!



Tak cukup dengan 'kebasahan' yang sedia ada, dia menambah lagi kadar kebasahan sehingga 8 kali basahan.


 Ahli-ahli kongres the Yibba's. Yang tengah tu presiden.








Sambung balik tengok gambo






  Pose gila kuasa Ximako



  Saya suka edit gambo ni. Ngehehehehhe...








Inilah dia ahli kumpulan yang buat konsert malam tu!





Kate Patenko, Cik Guard kat situ berBULU je ngan diorang. MAybe sebab diorg ni bising terlebih dari orang lain. Sama gak la macam gi premiere dulu. Diorang ni tau je camana nak jadi gila kuasa, lebey dari orang lain. Hmm..pasni ntah le leh join ke tak Breaking Dawn Premiere coz Makbed masih dalam pantang agaknya time tuh. Uwaa~

Rindu nak bergulak kutawa ngan mereka ini. 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram