Followers

1 Oct 2010

Blekros's Official Entry On Breaking Dawn. Let the 'ciwi'ness Begin!

 TWILIGHT FANNN sekeliannn.....!



 DENALI COVEN casts has been announced. [KLIK] Yarebbaa! Tak sabar ye nak nengok Breaking Dawn walaupun terpaksa kena kerat jadi 2 part. TAk kisah la, Janji BEST... 

 Denali Coven ialah satu lagi vegetarian coven sama cam The Cullens. Leh la dikatakan depa ni sepupu. Kalau nak tau, HARUS lah baca buku teks ye.... Twilight : Breaking Dawn. BUku dia beso gedabak. Paling beso antara 3 buku lain -  TWILIGHT, NEW MOON and ECLIPSE. I already have all four in my collection. Dah lasam dah buku tu tau. Aku tinggal nak wrap ngan pembalut plastik je, macam balut buku teks matematik sekolah dulu. Tapi, cam poyos la pulak. 


 Nak tau lagi pasal DENALI COVEN or entire info about Twilight, skang dah ada TWILIGHT WIKI tau. HAHAHAHA.... Tak caya? Sila [KLIK] dan carilah segala maklumat apa yang anda nak. Dia dah summarize cantik-cantik dah.

 PAs ni nak beli buku ni pulak....






Siapa Bree Tanner?








 COMEL TAK?




makbed: Cik Yana nak join premier gitau ek. Kitorang nak meramaikan 'new born' neh. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Instagram

Instagram